Hälsa för dig

Kundaliniyoga & Ayurveda i Sävar 

Blogg

H�?STEN �?R H�?R!

Publicerat den

HÖSTEN 2017

Hösten är en intensiv tid för många av oss. Rutiner, vardag och en full kalender kan vara både positivt och negativt. Vi har laddat batterierna med solens ljus under sommaren och vi är ofta kreativa och energifulla denna tid. Men vissa av oss kan också känna tröttheten komma smygande på grund av alla måsten som plötsligt lämnar lite utrymme för att bara stanna upp och njuta av höstlövens färger och den friska luften. Så hur kan vi då skapa mer balans i livet? Kundaliniyoga såklart!

Yogan lär oss att ständigt gå tillbaka till oss själva, lyssna på kroppen och andetaget som berättar hur du mår just nu. och också andetaget är vad du kan använda dig av för att fylla på med energi och stilla tankarna. Denna termin kommer att handla om relationen till dig själv. Du kommer att få göra många yogapass där du får utforska nya hörn av den varelse som är du.

Vi startade med en härlig yogalunch 20 augusti i Sävar följt av en prova på kväll som fyllde lokalen till bredden. Nu när vi sakta kommer igång med terminen så hoppas jag att du får en skön och spännande upplevelse... av dig själv!

Torsdagar 18.30-20.00 Generalsvägen 28, Sävar (ingång högerkanten av huset)

Nästa relation du får upptäcka är den till din feminina kraft! Det är väl inget att hymla om det faktum att de allra flesta jag möter på mattan är kvinnor! Och just därför så har vi ett tema i Djäkneboda som hyllar KVINNAN! Sedan snart två år så har jag lärt känna Djäkneboda lite bättre och det är något med den platesen som får mig att vilja komma tillbaka och erbjuda yogan där! Så självklart ses vi på mattan i höst, med yoga som stärker, lyfter och breddar ditt spektrum som kvinnan du är.

Söndagar 18.30-19.45 Gymnastiksalen vid skolan i Djäkneboda

Start 10 september, kom och prova på första tillfället och anmäl dig på plats om du inte redan gjort det.

Tre kvällar i höst handlar om fördjupning på olika teman. Först ut är "Slappna av". En workshop om hur den tid vi lever i kräver knep för att kunna varva ner, komma till ro och slappna av. Alla som är nyfikna är välkomna, du behöver inte ha yogat förut för att delta. Trötthet, ont i ryggen, svårighet att sova är tecken på stress. Ta med dig kundaliniyogans tekniker i din varrdag och må bättre!

Onsdag 20 september 18.00-20.00 Generalsvägen 28 i Sävar

Följ vad somhänder på Facebooksidan: Kundaliniyoga i Sävar!

Varmt välkommen! Linda, Internationellt certifierad Kundaliniyogalärare

Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hoppsan!

Oops, you forgot something.

Hoppsan!

Orden du skrev in matchar inte texten ovan. Var god försök igen.

0 kommentarer