Hälsa för dig

Kundaliniyoga & Ayurveda i Sävar 

Kursutbud

STÄDA KROPPEN MED YOGA & AYURVEDA

HELGKURS 8 FEBRUARI & 9 FEBRUARI 2020

LÖRDAG 10.00-15.00 SÖNDAG 10.00-14.00

10 DAGARS DETOXKURS PER MAIL INGÅR I KURSEN.

Har du olika diffusa magproblem? Känner du dig orkeslös eller beroende av ständiga blodsockerhöjare? Då kan det vara hög tid för en rensning.

Vi kan samla på oss alltför många parasiter och svampar i kroppens matsmältningssystem till följd av bristfällig förbränning, felaktig kost eller bristfälliga vanor och rutiner kring mat och hälsa. Enligt Ayurveda så kan vi återställa immunförsvaret och återfå balans i kroppen med fördjupad förståelse om vad vi mår bra av som individer. Du får denna helg lära dig mer om förbränningselden i kroppen, slaggprodukter och de symptom de skapar samt hur du kan genomföra en städning av kroppen med skonsam kost och rätt kryddor. En detoxkurs följer med som du efter helgen kan sätta igång med på hemmaplan, påfylld av motivation från helgen tillsammans. Få en fin start på året med denna energirensning.

950 kr per person.

Anmälan krävs, anmälningsavgift 250 kr. Resterande 700 kr vid kursstart.

YOGA REHAB 6 VECKOR

MÅNDAGAR 13.30-14.30 START 10 FEBRUARI 2020

Yogakurs vid stress & utmattning. Vi gör anpassade övningar i terapeutiskt syfte. Allmänt stärkande för immunförsvaret och balanserande såväl fysiskt som mentalt. Yogaövningar och andningstekniker för att gynna välbefinnande. Du gör yoga utifrån dina förutsättningar och dagsform. Allt du behöver finns på plats. Bär mjuka kläder och kom precis såsom du är och ge dig själv en stund av återhämtning.

10 feb-16 mars 750 kr

Anmälan krävs.


KLOCKAN FEM KLUBBEN

40 DAGARS MAILKURS I PERSONLIG UTVECKLING, YOGA, AYURVEDA, INSPIRATION OCH MYCKET MER!


Välkommen i morgonpigga klubben! Hitta motivation att ställa klockan på 05.00 och kliva upp. Syftet med dessa 40 dagar är att du ska få uppleva hur det lyfter dig och ditt välmående fysiskt, mentalt och själsligt. Att vakna tidigt och ägna en stund åt dig själv innan dagen börjar gynnar din personliga utveckling. Du får chansen att ligga steget före hela resterande del av dagen, du får börja med lugn istället för "bråttom, bråttom"

Ingår i mailkursen:

-Dagliga utskick med inspiration kring yoga, hälsa och en mer positiv livssyn.

-Utmaningar för din personliga utveckling

-Förslag på yogarutiner och övningar att göra hemma, 3-10-20-30 minuter

-Frivilliga hemuppgifter som boostar dig samt recept på vegetarisk mat

-Morgon och kvällsritualer som gör sömnen och uppstigningen skönare


Kursavgift 555kr

swish eller faktura

Anmäl dig och påbörja dina 40 dagar när du vill!


GRAVIDYOGA

MÅNDAGAR 18.30-19.30

START 10 FEBRUARI

För dig och din bebis. Anpassade klasser för dig och din mage, lugn atmosfär som tillåter avspänning, tillfälle till anknytning och ökat välbefinnande. Anmäl dig senast 1 februari. 750 kr. Allt finns på plats. Ha gärna en vattenflaska eller termosmugg med dig.