Hälsa för dig

Kundaliniyoga & Ayurveda i Sävar 

Kursutbud

STÄDA KROPPEN MED YOGA & AYURVEDA

HELGKURS 8 FEBRUARI & 9 FEBRUARI 2020

LÖRDAG 10.00-15.00 SÖNDAG 10.00-14.00

10 DAGARS DETOXKURS PER MAIL INGÅR I KURSEN.

Har du olika diffusa magproblem? Känner du dig orkeslös eller beroende av ständiga blodsockerhöjare? Då kan det vara hög tid för en rensning.

Vi kan samla på oss alltför många parasiter och svampar i kroppens matsmältningssystem till följd av bristfällig förbränning, felaktig kost eller bristfälliga vanor och rutiner kring mat och hälsa. Enligt Ayurveda så kan vi återställa immunförsvaret och återfå balans i kroppen med fördjupad förståelse om vad vi mår bra av som individer. Du får denna helg lära dig mer om förbränningselden i kroppen, slaggprodukter och de symptom de skapar samt hur du kan genomföra en städning av kroppen med skonsam kost och rätt kryddor. En detoxkurs följer med som du efter helgen kan sätta igång med på hemmaplan, påfylld av motivation från helgen tillsammans. Få en fin start på året med denna energirensning.

950 kr per person.

Anmälan krävs, anmälningsavgift 250 kr. Resterande 700 kr vid kursstart.

YOGA REHAB 6 VECKOR

MÅNDAGAR 13.30-14.30 START 10 FEBRUARI 2020

Yogakurs för dig som är sjukskriven för stress eller är under rehabilitering från utmattning. Vi gör anpassade övningar i terapeutiskt syfte. Allmänt stärkande för immunförsvaret och balanserande såväl fysiskt som mentalt. Yogaövningar och andningstekniker för att gynna välbefinnande. Du gör yoga utifrån dina förutsättningar och dagsform. Allt du behöver finns på plats. Bär mjuka kläder och kom precis såsom du är och ge dig själv en stund av återhämtning.

10 feb-16 mars 750 kr

Anmälan krävs.


KLOCKAN FEM KLUBBEN

40 DAGARS MAILKURS I PERSONLIG UTVECKLING, YOGA, AYURVEDA, INSPIRATION OCH MYCKET MER!


Välkommen i morgonpigga klubben! Hitta motivation att ställa klockan på 05.00 och kliva upp. Syftet med dessa 40 dagar är att du ska få uppleva hur det lyfter dig och ditt välmående fysiskt, mentalt och själsligt. Att vakna tidigt och ägna en stund åt dig själv innan dagen börjar gynnar din personliga utveckling. Du får chansen att ligga steget före hela resterande del av dagen, du får börja med lugn istället för "bråttom, bråttom"

Ingår i mailkursen:

-Dagliga utskick med tips, inspiration och pepp

-Gemensamt yogapass och meditation 15 september15 och 29 september.

-Förslag på morgonyoga att göra hemma 10-20-30 minuter

-Frivilliga hemuppgifter som boostar dig!

-Morgon och kvällsritualer som gör sömnen och uppstigningen skönare

Vi fortsätter 40 dagar tillsammans och 25 oktober är vi i mål med vad som förhoppningsvis blir en ny vana i ditt liv! Om inte annat har du fått uppleva hur det är att göra något bara för ditt eget välmåendes skull!

Du kan delta helt på distans eller komma på kickoff och återträff, du kan med fördel komma på veckoklasserna i yoga hos Hälsa för dig för att fylla på med energi.

Kursavgift 555kr

swish eller faktura

Anmäl dig och påbörja dina 40 dagar när du vill!